Edderfugleburger
Af Karsten L. Karlsson

Til stegning:
4 Stk. edderfuglebryster
1/2 l kærnemælk
4 spsk. jomfruolivenolie
1 spsk. Rød balsamico
Salt og peber

På bordet:

En god salat efter eget valg

Løgringe

Ristet løg

Skivet tomat

Tynd skivet agurk

Ketchup

Sennep

Salatmayonnaise

Ristet burgerboller

Skær hvert edderfuglebrysterne i 4 - 5 tynde fileter og skær blod utrækninger væk med hård hånd, læg dem der efter i kærnemælk 4 - 5 timer.
Skyl kærnemælken af under den kolde hane og dub vandet af med køkkenrulle.
Bland olivenolie, balsamico, salt og peber. Læg fileterne i marinaden et par timer. Steg fileterne på en pande ved stærk varme indtil at blodet pibler ud af fileterne.  

Server ved at sætte en god salat, løgringe, ristet løg, tomat, agurk, ketchup, sennep, saltmayonnaise og ristet burgerboller på middagsbordet sammen med de stegte edderfugle fileter.

Jeg lover at børnene vil elske disse burgere.

Nydes gerne sammen med et godt glas rødvin til de voksne.

Bon Appétit

Udskriftsvenlig version

 

 

 

 

 

 

 

opdateret 03. januar 2017
Odden Jagtforening v/ Claus Skriver, Oddenvej 243, 4583 Sjællands Odde Tlf.: 2162 3156